Auto Klub DPS

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Auto Klub DPS

Predstavljanje kluba na automobilija.net

Još jedan članak o predstavljanju kluba široj javnosti, objavljen na portalu Automobilija


LJUBITELJI ČETIRI KOTAČA

Predstavljamo: Klub DPS - Dream Power Sisak

Čitateljima portala predstavljamo klub DPS (DreamPowerSisak), čiji je cilj da spoji sve ljude koji imaju isti interes - ljubav prema četiri kotača - bez obzira na marku automobila.


AutoKlub DPS poznatiji kao DreamPowerSisak povezuje širu regiju i moglo bi se reći da je jedinstven. Registrirani dečki i cure dolaze iz cijele Hrvatske i van Hrvatske. DreamPowerSisak je nastao prije par godina na inicijativu braće Zlogleđa (Luka i Antonijo). Osnovan je web forum s ciljem da DPS spoji ljude koji imaju iste interese - ljubav prema četiri kotača. Forum nije ograničavao javnost niti u jednom pogledu, te su se registrirali cure i dečki svih uzrasta, a ono što je najbitnije – različitih automobilskih marki.

Dolaskom iskusnijih članova pokrenuta je inicijativa da se osnuje AutoKlub koji će imati program, bolje rečeno viziju. Tu viziju su prepoznale prodavaonice auto-dijelova, vulkanizerske radionice i drugi obrti koji daju podršku klubu i njegovim članovima. Svi registrirani korisnici i članovi AutoKluba DPS uvjerili su se da kroz šalu i zabava mogu dobiti stručne i konkretne savijete. U mnogim slučajevima ne završava sve na savjetima, nego stariji članovi su voljni pružiti fizičku pomoć mlađim i manje iskusnim članovima.

AutoKlub okuplja ljubitelje brzine i adrenalina, a ti isti ljubitelji svoje vještine pokazuju na stazama koje su predviđene za utrke, dok vožnju po naseljenim mjestima drže u granicama koje zakon nalaže. Klub za svaku disciplinu ima "odgovor" bio to streetrace, brdske utrke, style, streetsound, dB drag ili nešto drugo. Svim perspektivnim članovima koji se žele baviti utrkama i sličnim natjecanjima klub i sponzori planiraju pružiti pomoć, i moralnu i financijsku.

DPS party 2010

Ovogodišnji susret kluba DPS se održava 25. lipnja 2010. u Sisku, točnije kod zidina Starog grada. Ulaz se ne naplaćuje, bit će izložen veći broj automobila, gašenje žeđi na šanku i dobra svirka su zagarantirani, uz napomenu, ako piješ ne vozi!

Program:

11:00 Otvaranje za javnost i početak DPS club party eventa
- DJ Rope zagrijava i podiže atmosferu
- CarShow (posjetitelji će moći pogledati automobile za razne utrke, style itd.)
- Promocija prijatelja kluba

19:30 Rock Groznica
- Jablani (čistokrvni Rock n' Roll)

21:30 Party do kasno u noć
- Specijalni gost

Više informacija je dostupno na službenom forumu kluba koji poziva sve zainteresirane da se pridruže kako na samom susretu tako i u stalnom radu kluba.

Izvor: www.automobilija.net 2010

 


Stranica 7 od 7

Razmišljam o kupnji: