Auto Klub DPS

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Auto Klub DPS

3. Tuning & Style Show by AK "DPS" // 21.09.2013

Tko nije bio prijašnjih godina, ove godine ima priliku doći na event u centru grada! 

Dobra muzika, odlična lokacija, mnogo iznenađenja i nagrada.

sponzori

Prijave za natjecanje na dan eventa do 14:00 sati na lokaciji eventa ili prije putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Mail treba sadržavati osnovne podatke, ime i prezime, marku i model vozila, registarske oznake.

Applications for the contest on the day of the event is until 2:00 PM pm at the event location. You can apply before via e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Mail should contain basic information, name, brand and model of vehicle, license plates.

Style & tuning competition:

Klasa beginner 5 mjesta
Klasa pro 3 mjesta
Klasa extreme 3 mjesta

...also featuring:

lowest car 3 mjesta
best jap style 3 mjesta
best german style 3 mjesta
best lady tuning 3 mjesta
best race look 3 mjesta
best interier 3 mjesta
best exterier 3 mjesta
best engine space 3 mjesta
best multimedia 3 mjesta
best clean look
best small wheels
best large wheels
best paint job
best old school
best OEM+
best cabrio
best euro style
best coupe
best sedan
best car presentation
best of show

NAPOMENA!
Više detalja ćemo objaviti uskoro, garantiramo veći spektakl nego prošle godine... Stay tuned! 

DPS dani autosporta

Važna obavijest!


Dragi prijatelji, ljubitelji motosporta,
obavještavamo vas da se ovogodišnji sisački autoslalom i kronometar neće održati u dogovorenom terminu 17. i 18. kolovoza, uslijed nepredvidivih tehničkih problema. 

Naime, prometnica po kojoj se vozi utrka ne može se zatvoriti zbog radova na glavnoj prometnici (državnoj cesti), te će naša staza biti alternativna ruta za sav promet. Lokacija u komunalnoj zoni nezamjenjiva je u organizaciji ovakvih događaja na području grada Siska, odnosno ne postoji alternativa koja bi odgovarala potrebama organizacije utrka, te stoga odgađamo događaj dok ne budemo imali sve potrebne uvjete na koje su navikli najtecatelji i posjetitelji.

Ovim putem se zahvaljujemo Gradu Sisku na pomoći, no ipak je odlučeno da utrku treba održati kada se stanje normalizira.

Hvala svima na razumijevanju i vidimo se što prije!

Odgoda


Došao je trenutak koji smo svi dugo čekali! Nakon pomicanja datuma na osmi mjesec uklonjene su sve neizvjesnosti oko organizacije događanja u sezoni 2013. i ponosni smo što Vas ponovno pozivamo u Sisak na zanimljive utrke i dobro druženje!

Pred nama su dva dana brze vožnje kroz šikane, pravce i čunjeve. Po prvi puta u gradu Sisku voziti će se kronometar utrka i vjerujemo da će upravo ona zainteresirati velik broj vozača. Raspored utrka je sljedeći:

  • Subota - 17. 08. 2013. Kronometar (dva kruga po 750m)
  • Nedjelja - 18. 08. 2013. Autoslalom (dva kruga po 1000m)

slalom2013


Informacije o prijavama:

Prijaviti se možete tako da preuzmete obrazac prijave i ispunjen ga pošaljete na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Naravno prije toga se upoznajte s pravilnikom za kronometar i autoslalom. Po primitku prijava ažurirati ćemo i online popis istih. Također, biti će moguće prijaviti se i na sam dan utrke.

Dozvoljen je nastup dva vozača s istim vozilom, a ukoliko bude onih koji još nemaju položen vozački ispit B kategorije, njima ćemo dozvoliti nastup u slučaju posjedovanja važeće vozačke licence i ovjerene suglasnosti roditelja.

Kako bi Vam osigurali maksimalan komfor, uz što povoljniju cijenu, molimo da uz poslanu prijavu naglasite ako ste zainteresirani za noćenje da vas na vrijeme možemo obavijestiti o točnom iznosu troškova. (Cijena je oko 100kn, ali s porastom noćenja ona ide dolje)

Ukoliko niste sudjelovali na lanjskoj priredbi, na našim web stranicama možete pronaći korisnih materijala kako bi dobili osjećaj što vas očekuje!

Startnina iznosi 100kn po disciplini, a u slučaju prijave obje discipline ona iznosi 150kn i plaća se na dan natjecanja.

Vidimo se u Sisku i sretno svima!

facebook-logo

Napomene: Skica staze za kronometar slijedi kroz para dana. Moguće je blago pomicanje početka kronometra, točne informacije uskoro.


Lista prijava

Kronometar:

1. Damir Fujs - Opel Omega MV6 - Sisak

2. Luka Zlogleđa - Suzuki Switf GTI - Sisak

Autoslalom:

1. Luka Zlogleđa - Suzuku Swift GTI - Sisak

2. Kristijan Buben - Audi A4 Avant - Zagreb


 


Stranica 2 od 7

Razmišljam o kupnji: