Auto Klub DPS

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Auto Klub DPS

Odličan start sezone za našu ekipu!

Uspjesi ekipe Dream Power Sisak


Prenosi portal sisak.info autor: DPRERADUS, 18. svibanj 2011. 

dps-sisak-SROsijek

Izuzetno uspješan bio je protekli vikend za članove Auto kluba Dream Power Sisak. Dok je Alen Mesić u Zaprešiću između 70-ak natjecatelja i pred više stotina posjetitelja sa svojom Opel Tigrom izborio prvu nagradu za najbolji vanjski izgled vozila u klasi starter, Robert Lučan je u Osijeku osvojio treće mjesto u utrci ubrzanja na otvorenju sezone.

” Zadovoljan sam. Znao sam da mogu bolje voziti nakon što sam na utrci prvog dana ispao za četiri stotinke, te zahvaljujući podršci DPS tima odlučio sam voziti na utrci i idući dan. Ostvario sam vrlo dobro vrijeme unatoč mehaničkim poteškoćama na automobilu”,  kazao je Robert Lučan.

Nakon dobro odvoženih kvalifikacija plasirao se u drugu utrku gdje je proglašen lucky winnerom odnosno imao je najbolje vrijeme klase. Pobjedio je još u dvije utrke, no u posljednjoj su se pojavili mehanički problemi koje nije bilo moguće odmah ukloniti te je u konačnici osvojio treću nagradu.

“Izuzetno smo zadovoljni i sretni zbog ovog uspjeha kojeg smo ostvarili s minimumom sredstava te bez ikakvih priprema jer u Sisku ne postoji staza. Zahvaljujem se svim sponzorima i prijateljima koju su nam pomagali u ostvarenju cilja te organizatoru Autoklubu Slavonija” – rekao je Robert Zgurić, tajnik kluba.

 

Dream Power Sisak u Večernjem listu

Donosimo članak o našem dragom Klubu objavljen prošloga ljeta u Večernjem listu. OBJAVA: 11.06.2010 / 06:55


ŠIRE VOZAČKU KULTURU

Okupili se ljubitelji brzina!

Dream Power Sisak okuplja sve ljubitelje "nabrijanih" automobila bez obzira na dob i "marku" auta, a pomagat će i članovima koji žele profesionalno sudjelovati na utrkama.


Piše: Matea Vipotnik/VLM

Dream Power Sisak prvi je autoklub u ovom gradu. Osnovala su ga dvojica braće, Luka i Antonijo Zlogleđa, uz još nekoliko entuzijasta. Sve je počelo prije četiri godine kad je Antonijo u Varaždinu upoznao ljubitelje automobila koji su pokrenuli vlastiti autoklub, te se uključio na njihov internetski forum.

Više...
 


Stranica 5 od 7

Razmišljam o kupnji: