Auto Klub DPS

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

O nama

 

Auto klub DPS osnovan je 2010. godine kao inicijativa članova forumaške zajednice koja je još uvijek poznata kao „dreampowersisak“ što ujedno predstavlja i skraćeni naziv kluba. Moglo bi se reći da naša zajednica trenutno proživljava svoju treću fazu, stoga vratimo se na početak priče.

U zimu 2005. godine braća Luka i Antonijo Zlogleđa pokreću prvi internetski forum na besplatnoj .tk domeni. Idejni začetnik je današnji predsjednik kluba Luka Zlogleđa, koji je vođen drugim primjerima želio učiniti nešto i na svojoj lokalnoj razini. Skupili su se svi znani članovi sa sisačkog područja koji su bili aktivni na drugim forumima i broj je polako ali sigurno rastao. U jednom trenutku .tk domena nije pružala dovoljno mogućnosti niti performansi da bi forum normalno funkcionirao, stoga se zakupljuje današnja domena dreampowersisak.com.

Faza 2. U puno ugodnijem sučelju forum je djelovao poprilično dugo dok nije došlo do ponovne potrebe da se tehnički dio osvježi. Nizala su se okupljanja i društvo istomišljenika uvijek se dobro zabavljalo uz beskonačne razgovore o limenim ljubimcima. Broj članova je rastao, pa se spuštao kada bi se brisali oni koji više ne posjećuju domenu, pa bi opet rastao… Nakon tri godine društvo koje je skupa bilo na početku i dalje je na istome mjestu, pa sve do današnjih dana. Upravo je to jedna od lijepih stvari koja krasi DPS – ako to želiš, ostaješ u obitelji zauvijek!

Faza 3. S vremenom je forum stasao, kao i društvo oko njega, skupio se pozamašan broj ljudi, meetovi su brojali 30 – 40 automobila što je za naše područje respektabilan broj. Na inicijativu starijih članova, osniva se Auto klub o kojem trenutno čitate na još uvijek svježim web stranicama i sve ostalo je povijest. DPS je jedna od nikad ispričanih, ili bolje reći - nikad završenih priča, pa stoga nećemo niti pokušati uokviriti ovu kratku priču jer će doživjeti još puno nastavaka!


39354_133731776669915_6139617_n

 

Misija AK DPS… U izradi!

Vizija AK DPS… U izradi!

 

 

Razmišljam o kupnji: